divendres, 10 de novembre del 2017

Pallejà Meeting

TROBADA PALLEJÀ
Com cada any, es faran tres trobades (una per a cada trimestre) a una casa on viuen les monges de Pallejà. És una casa on hi ha moltíssima vegetació pels voltants, està en mig de la muntanya i molt allunyat dels sorolls de la ciutat: no s’escolten cotxes ni cap mena de transport públic, és a dir, està en total tranquil.litat i és un lloc perfecte per meditar i passar una bona estona amb els amics i companys.
La primera trobada es farà els dies 17 i 18 d’aquest mes: divendres 17, s’arribarà per a la tarda, es farà un sopar compartit i, després, es farà una estona de fer pinya i es tindrà l’oportunitat de conèixer a les diferents persones que hi acudin, perquè el més divertit és que no només hi aniran els alumnes de la MDP Sabadell, hi anirà tothom que vulgui de les altres escoles MDP, per tant, es podrà conèixer a gent nova i serà genial per socialitzar.
S’anirà a dormir bastant tard, i dissabte 18 al matí es donarà d’esmorzar i estaran tot el matí parlant sobre les seves experiències viscudes i sobre les anècdotes més divertides, abans de dinar, s’anirà cap a casa, emportant-se una gran experiència i segur que amb ganes de tornar a la següent trobada!!!
----
Like every year, our school is holding three meetings (one for each term) at a house where the nuns live in Pallejà. It is a house where there is a lot of greenery.
It is up in the mountain and far away of the noises of the city. In other words, it is a perfect place for meditation and spend a good time with friends and classmates.
The first meeting will be held on 17th and 18th of this month: on Friday 17th they will get there in the afternoon, they will share dinner and, afterwards, they will stay for a while together to meet each other, so not only students of MDP Sabadell will go there, but everyone who wants to in all MDP schools.

They will go to sleep quite late, and on Saturday 18th in the morning, breakfast and all morning talking about their experiences and about their funniest anecdotes. Before lunch, they will go back home, taking up a great experience and wanting to come next meeting!!!