dijous, 20 de setembre del 2018

UNA ESCOLA DE SUPERHEROIS !!!

Diari secret de la tripulació


12 de setembre de 2018

Després d’un any navegant per l’espai hem albirat un planeta que dóna senyals de ser habitable. Els nostres sensors detecten una atmosfera similar a la Terra. Creiem que és possible establir una base a una zona segura per explorar el nou territori.


13 de setembre de 2018

Hem aterrat al nou astre, que hem anomenat Planeta MDP. El cor em diu que alguna cosa és diferent. La tripulació ha començat a notar sensacions estranyes al seu cos. Hem observat diverses zones per explorar. Dividirem la gent en grups per buscar rastres de vida intel·ligent.

14 de setembre de 2018

Els grups han arribat als nous territoris. Encara no hem decidit quins noms donar-los. Ho farem entre tots. Tots els exploradors han notat canvis a les seves habilitats. Alguns afirmen que han pogut realitzar sumes, restes, multiplicacions i divisions a gran velocitat. Altres diuen que corren més ràpid que abans. Ja hem començat a ajudar-nos entre nosaltres amb aquests nous poders. El cor em batega amb força només de pensar on podem arribar si treballem junts.

17 de setembre de 2018

Mentre esmorzàvem aquest matí, han aparegut unes persones estranyes. Diuen ser els protectors del Planeta MDP. Es veu que temps enrere el planeta estava habitat, però no el van saber cuidat i només queden ells per protegir-lo. Ens han demanat ajuda per tornar a construir grans ciutats i fer un món increïble cooperant tots junts.

18 de setembre de 2018

Els protectors ens han explicat que al Planeta MDP, les persones es transformen en herois. Totes les persones que hi viuen desenvolupen grans poders i aprenen a millorar les seves debilitats. Tots els habitants del planeta han d’aprendre a utilitzar les seves habilitats per ajudar a la resta.

19 de setembre de 2018

Ens hem reunit tots a la gran plaça i hem promès que aprendrem a ser superherois, que farem cas al nostre cor i farem sempre el bé als altres. Tenim un any per endavant per construir de nou les grans ciutats perdudes, descobrir els nostres superpoders, crear noves normes i fer del Planeta MDP el millor lloc per viure-hi.

20 de setembre de 2018

– És hora de posar-nos a treballar. Toca reagrupar-nos a les ciutats perdudes arrítmies...