divendres, 2 de desembre del 2016

Participació de la Núria al disc de la Marató de TV3!

Enguany em complau enunciar de manera afalagadora, que he participat conjuntament amb un grup coral de 150 mestres de música de moltes escoles catalanes, en el disc de la Marató que s'ha realitzat amb el suport de TV3, Catalunya Ràdio i evidentment el programa" la Marató"per poder investigar sobre l'ictus i les lesions medul.lars i cerebrals.

La meva experiència en aquest gran Projecte ha sigut extraordinària.
El dia de la gravació del disc, que es vas fer al Teatre Principal de Sabadell, vaig tenir l'honor de poder conèixer al Senyor Angel lacalle, director del disc de la Marató, amb qui vaig poder compartir unes profundes i mútues paraules d'agraïment i també al Senyor Toni Ten amb qui vam passar un matí molt divertit amb les seves intenses gravacions que no s'acabaven mai...
És veritat el què diu la portada del disc:
Tots tenim un costat bo o molt bo, i d'això que no en quedi cap dubte. Aquell dia al Teatre Principal de Sabadell, em vaig impregnar d'amor, d'entrega, d'alegria, d'esperança... de cadascuna de les persones que hi havia i que fèiem possible d'alguna manera o altra que el disc es fes realitat.

Sens dubte, Sense tu, títol de la cançó que vam cantar conjuntament amb la solista Sole Gimenez, és un cant a la companyia i a la lluita contra l'absència dels que estimes quan més els necessites.

Núria Genescà