dimarts, 22 de novembre del 2016

Tallers i activitats de la classe de les llunes

TALLER DEL BONIATO
Les Llunes hem descobert i experimentat amb el boniato. Hem vist que té dues parts (la pell i la polpa) i que cru està dur i cuit està tou. Tanmateix, hem estampat amb ell sobre pintura i també hem experimentat amb boniato cuit sobre paper per conèixer la seva textura. Alguns fins i tot s’han atrevit a tastar-lo!

TALLER DEL PAPAR DE SEDA
Les Llunes ens ho hem passat molt bé jugant a arrugar i estripar paper de seda. Hi havia de molts colors i mides diferents. Per acabar la feina em enganxat els trossets sobre un paper per que pogueu veure com de bé ens ho passem.

JOC HEURÍSTIC
Mireu que bé que ens ho passem jugant amb elements de diferents material, aquesta vegada tubs i boletes de roba. S'ho han passat genial i a més han pogut gaudir de l'oportunitat d'inventar jocs de manera lliure: fer rodolar els tubs, possar boletes a dintre d'aquests, fer-les volar... Us animem a que ho proveu a casa.

MOTRICITAT FINA
Mireu les Lunes que concentrades estàn fent entrar les boles a la caixa! No és tan fàcil com sembla però amb paciència i amb calma ens ha sortit molt bé. Felicitats Llunes sou molt traballadors!

PINTEM AMB RASPALLS
Les Llunes són uns artístes innovadors així que aquesta vegada han pintat amb.... raspalls de diferents típus i pintura dels colors de la tardor. Ens ha quedat un estampat preciòs, mireu mireu.

TALLER DE LES LLUMS
Aquesta setmana les Llunes hem fet un taller ple de màgia i colors. Hem jugat amb diferents llums i unes eres de colors, altres feien pampallugues i d'altres semblaven de fantasia. Ens ho hem passat genial aprenent la diferència entre llum i foscor i experimentant amb els diferents llums. Una activitat molt recomenable per fer en família!

TALLER DE LES TELES
Com ens hem divertit amb aquest joc! Primer hem penjat teles de diferents teixits i desprès hem escampat trocets petits pel terra i els hem fet volar. Ha sigut molt emocionant jugar a amagar-nos per les teles i també fer partíceps als més petits de la classe, als Sols, que també han gaudit d'aquesta estoneta.