dilluns, 9 de novembre del 2015

Aniversari Colla de Gegants de Sabadell

Enguany la Colla de Gegants i Capgrossos de Sabadell celebren el seu 10è aniversari i han dut a terme una sèrie d’activitats.
En concret, aquest passat diumenge dia 25 d’octubre la nostra geganta, la Divineta, va ser convidada a la Trobada de Gegants, Capgrossos i bestiari de Sabadell. Vam iniciar la jornada amb una plantada de totes les figures participants a la plaça Sant Roc per després iniciar una cercavila pels carrers del centre.

Donem les gràcies a l’organització per convidar-nos, al Sr Ollé per l’ajuda rebuda i a totes les famílies de l’escola i exalumnes que ens van acompanyar!!











A continuació us deixem el text que ens ha enviat una ex-alumna que va veure a la Divineta durant la jornada gegantera.

“Va ser molt xula tota la Cercavila, i el senyor que va portar la Divineta ho va fer molt bé (el vam ajudar portant-li l'ampolla d'aigua i així s'anava refrescant). Al final ens va deixar mirar com portava la geganta per dins i ens va deixar posar el cap per sota als pares i nens del cole que l'acompanyavem,per veure quina era la sensació de portar-la.
Aprofitava la música de les gralles dels gegants de la Creu Alta que portavem al darrera,i entre tots va haver-hi molt bon rotllo! També quan vam arribar a la Plaça la colla de la Creu Alta van tocar perquè la Divineta fes la seva entrada a la plaça donant molt espectacle!!

Una cosa que em va fer molta gràcia és que quan anaves passant pels carrers veies clarament qui era ex-alumna...se'ls hi il.luminava la cara a senyores i joves que veien venir una geganta amb una bata que els hi era familiar...i de seguida treien el mòbil per fer una foto!!! I t'explicaven que elles quan eren petites anaven a aquest cole...”

Sandra Vial Mora