divendres, 6 de febrer del 2015

Les Pinyes visitem la biblioteca Vapor Badia!

Les Pinyes hem anat a fer una visita guiada a la biblioteca Vapor Badia del programa "Ciutat i escola" promogut per l'Ajuntament.
La Salut, la noia que se'n cuida de la part d'infantil, ens ha donat la benvinguda i ens ha explicat les normes de comportament: no es pot córrer, no es permet ni menjar ni beure i recordar-nos que s'ha de parlar amb "veu de secret". També ens ha dit com funciona una biblioteca: el servei de préstec, què podem trobar allà i com funciona el carnet de la biblioteca, entre d'altres coses.
Després, ens ha ensenyat alguns contes dels diferents tipus de llibres que hi ha a la biblioteca (d'animals marcats amb un cargol; de coneixements marcats amb una bola del món; de sorpresa marcats amb un regal; per primers lectors marcats amb uns llibres i d'hàbits i rutines marcats amb un raspall de dents).
Finalment, tot just abans de poder gaudir d'una estona mirant, fullejant i llegint contes al nostre aire però sense oblidar les normes, ens ha explicat el conte del "Pinxo", la història d'un eriçó i hem fet "màgia"amb un llibre de cercles de colors.
Ha estat un matí molt ben aprofitat... ho voleu veure?!?!