dissabte, 18 d’octubre de 2014

Notícies del Juanjo

Hola Divins i Divines,

us torno a escriure des de terres americanes per explicar-vos una mica com va la meva aventura.

Vull explicar-vos que finalment he aconseguit fer un dels meus somnis realitat! He pogut anar per primera vegada a un partit de l'NBA, des de petit que m'imaginava poder anar a veure algun partit i finalment ha arribat l'hora.
I haig de donar les gràcies a tots els companys i companyes mestres de l'escola que van fer possible, en part, que pogués gaudir d'aquest espectacle.
Moltes gràcies, sou molt grans!

El partit era de pretemporada, Houston contra Memphis, per tant era d'esperar un partit no molt espectacular i amb el pavelló no molt ple, però tot i així els nervis i les ganes es van apoderar de mi a mesura que arribava l'hora de l'inici.

Vaig arribar una hora abans per fer-me el major nombre de fotos possible, veure el pavelló, la botiga, l'ambient i si era possible apropar-me a la pista i fer-me alguna foto i qui sap si podria fer-me alguna foto amb un jugador, ...

Però no va haver-hi sort i vaig anar a la meva localitat a gaudir del partit.

Quan s'apropava el final del partit vaig decidir intentar baixar i apropar-me el més possible als jugadors i ho vaig aconseguir, tant ... que mireu amb qui em vaig fer una foto ... ( és en Marc Gasol).
L'escola segueix sent dura, un sistema completament diferent que sembla que de mica en mica vaig fent passetes petitetes per entendre'l una mica millor.

Alguns nens que no llegien a l'inici de curs, ja comencem a llegir paraules de dues síl·labes.

La meva escola, no sé si us ho vaig dir, es diu Kashmere Gardens, us deixo el link:
http://www.houstonisd.org/kashmere

I a les estonetes lliures doncs intento anar a jugar a basquet, anar al gimnàs, fer una mica de turisme i gaudir d'alguna activitat típica americana, us deixo algunes fotos.

Espero que l'inici de curs vagi bé, que feu molt cas a l'Eduard i que us esforceu molt!

See you soon.

I miss you!