dimarts, 16 de setembre del 2014

Notícies del Juanjo

Hola divins i divines!
Salutacions des de Houston! Us faig aquest escrit perquè us vull desitjar un molt bon inici de curs, espero que hagueu passat unes molt bones vacances i que vingueu a l'escola amb moltes ganes d'aprendre coses noves.

Ja fa gairebé dos mesos que estic a Houston i sembla que hagi passat molt més temps, he hagut de comprar-me un cotxe, buscar pis i mobles, i sobretot omplir un munt de paperassa! Houston és una ciutat gegant, amb molts cotxes i carreteres. Fa molta calor al carrer però als edificis tenen l'aire posat de tal manera que has de portar un jersei o una jaqueta.

En arribar a la ciutat vaig haver de fer dues o tres setmanes de cursos de formació sobre el sistema americà, el currículum, l'avaluació, allà vaig conèixer a una bona colla de nous mestres d'arreu del món...

I finalment, vam començar el curs el dia 25 d'agost, així que ja porto tres setmanes amb els meus alumnes.
Estic fent de tutor de 1r de primària a l'escola Kashmere Gardens i ensenyo a llegir i escriure i matemàtiques en castellà, coneixement del medi i ciències socials en anglès.

Per sort, de moment només tinc 15 alumnes i els he anomenat els mussols (owls en anglès) igual que els meus mussols de primer!

La veritat és que estic treballant molt, comencem les classes a les 8h i acabem sobre les 16h, és un sistema molt exigent i complex, així que espero adaptar-me i integrar-me el més aviat possible per tenir més temps lliure i poder conèixer la ciutat, perquè de moment no he tingut massa temps.

Ja us aniré enviant escrits explicant-vos més cosetes.

Com us he dit abans, us desitjo un molt bon curs!

Us trobo a faltar!

We keep in touch! I hope you have a great year!

Lots of kisses

P.D: Us deixo algunes fotos, que jo també vull participar en el concurs de fotografia!